lørdag 24. mai 2014

Ukesmeny :)

Da både jeg og min samboer er studenter, er det ikke mye penger til mat. Det betyr derimot ikke at vi sparer på kosen! 
Det fine med ukesmenyer er at vi automatisk sparer penger, da vi handler inn alt på samme handletur! Planleggingen er også slik at de samme ingrediensene skal gå igjen i flere måltider slik at det ikke blir kjøpt mer enn vi trenger. 

Denne ukesmenyen er satt sammen for å gi deg en variert og sunn kost, uten å spare på kosen.
mandag har man ofte litt etterheng fra helga, og trenger noe kjapt og enkelt. Da passer det bra med en kjapp Pastarett. I tillegg til å være billig, er den og supersunn!

tirsdag passer Tirsdagswoken bra. Her kan du variere med det du ønsker, og det er en hit for hele familien.

Onsdag er jo lillelørdag, og da er det tid for å kose seg ordentlig, hva passer vel bedre enn en stor varm gryte med Chili con Carne ?

Torsdagen kan man unne seg en pause i sola med skikkelig Grillmat

Fredagen er kosedagen over alle kosedager. Middagen blir oftere litt senere, og man kan kanskje ta seg tid til å gjøre seg litt ekstra flid med maten. Da må disse Hamburgerne passe midt i blinken!

Lørdag er kosedag nr. 2 her hos oss, og vi har ofte filmkveld denne dagen. Da er denne himmelske pastaretten (min absolutte favoritt) helt på sin plass. Pasta Ravioli (salsa rosa) 

Etter middag kan man jo marinere litt kylling, for så å kose seg med denne deiligheten på søndag Kyllingklubber med chilipoteter

Søndagsdessert er jo et must og da kan man jo slenge sammen noen Luftige vafler

eller om man ønsker en litt finere dessert, passer jo denne kaken ypperlig - Rosa ostekake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar