Ingredienser:
1/2 purre
1 sjalottløk (stor)
1 sjalottløk (stor)
1 persillerot
1 rødløk
400g kjøtt
1 pk. bacon
1 fløteputt, eller 1 boks vikingmelk
Salt og pepper
1 ts paprikakrydder
Pasta
Til gourmetversonen: Parmesan (til topping, ikke nødvendig)
Fremgangsmåte:
Kok opp pasta i en kjele etter anvisning på pakken (dersom den ikke er hjemmelaget).
Skjær grønnsakene i terninger (så små som du synes passer), og stek dem i en panne.
Ha dette over i en kaserolle, og stek opp kjøtt sammen med bacon.
I mellomtiden koker du opp fløte eller vikingmelk sammen med grønnsakene.
Ha i paprikakrydder, salt og pepper, og tilsett kjøttet når det er ferdig stekt.
Ha i paprikakrydder, salt og pepper, og tilsett kjøttet når det er ferdig stekt.
Når blandingen har tyknet er det klart til servering (ca. 10 min).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar