onsdag 26. februar 2014

Pastaform



Idag er det min spesialpastaform som står for tur. Den er superrask og god ,og ble til da jeg febrilsk prøvde å få til noe av de få varene vi hadde i skapet.  Det ble suksess og er en av de middagene vi disker opp på dager med litt liten tid til matlaging. Oppskriften holder til 2-3 personer.

Du trenger:
1 boks bogskinke
1/2 purre
1 løk
1 pakke pasta penne (200g)
Salt og pepper
1 fløteputt
Raspet ost (100-200g)
Eventuelle andre grønnsaker du ønsker å ha i

Sett stekeovnen på 220 grader. Kok opp pastaen i en kjele. Hell pastaen i en ildfast form. Skjær bogskinken i terninger og stek den kjapt i en stekepanne. Hell det over i en ildfaste formen. Finhakk grønnsakene i og bland alt i den ildfaste formen.  Krydre med litt salt og pepper, og hell over fløten. Topp så formen med ost og sett den i stekeovnen i ca 20 min.
Server gjerne med en salat og noen baguetter, eller bare formen alene.