mandag 10. februar 2014

Koteletter til middag? Det er billig!

Kjøpte koteletter idag, en pakke med fire i kostet 72 kroner, og det holder med en kotelett per person (18 kroner pr pers). Ved siden av hadde jeg Verdens beste saus , båtpoteter, bakte tomater, bakt løk, og salat.

Koteletter er noe av det enkleste man kan lage. Det eneste du trenger å gjøre er å krydre med litt salt og pepper på begge sider, og steke den i ovnen.

Ingredienser til hele middagen unntagen sausen (2 personer):
2 koteletter
5 poteter
6 cherrytomater
1 Løk
1/4 isbergsalat
mais
Litt purre
2 Sjarlottløk

Skjær opp potetene i båter, legg de sammen med kotelettene i en ildfast form. Skjær opp løken i store båter og legg sammen med potetene.
Stek dette midt i ovnen på 225 grader i 35-40 min. - Det er lurt å snu kotelettene etter halv tid for å få en jevn steking.
Lag sausen mens dette står i ovnen.
Når det er 20 min igjen av steketiden, legger du i cherrytomatene.