tirsdag 6. mai 2014

Supersunn og billig pastarett

Så er vi tilbake til spaghetti og kjøttdeig igjen da. Høres kanskje ikke så nytt og spennende ut, men kan man ikke slå til iblant med en skikkelig magisk klassiker?
Samboeren laget maten idag, og kjære deg så godt det var!

Ingredienser:
400 gr kjøttdeig (karbonadedeig, kyllingkjøttdeig el.l passer og)
400 gr opphakkede tomater (8-9 hele tomater om du har det)
1 ss tomatpure
1 gulrot
1/2 gul løk
1 sjarlottløk
1 håndfull basilikum (frisk, dersom du har tørket - 1 ss)
1 håndfull oregano (frisk, dersom du har tørket - 1 ss)
1 laurbærblad
1 salvieblad
3 fedd hvitløk
salt og pepper

Først koker du opp vann til spaghettien. Skjær opp løk, sjarlottløk, urter, og gulrot. Stek kjøttdeigen sammen med løk og gulrøtter. Så har du kjøttdeigen i en gryte sammen med hakkede tomater, tomatpure og vann. Kok opp, og ha i urter, og presset hvitløk.Smak til med salt og pepper.