onsdag 2. juli 2014

Kyllingpita

Denne middagen er så god, og så enkel!
Selvfølgelig kan den gjøres sunnere og mer avansert ved å lage egne pitabrød, og egen marinade/krydderblanding til kyllingen. Jeg foretrakk det enkelt og kjapt idag. Denne oppskriften holder til 2 voksne mennesker.

Ingredienser:

1 gul løk
1 vårløk
1/2 stor tomat
litt revet ost
pitabrød
salat
mais
1/4 agurk
3 kyllingfileter
tacokrydder
smør til steking

Fremgangsmåte:
Skjær kyllingfiletene i strimler og stek strimlene i en stekepannen. Ha i tacokrydder og stek etter anvisning på pakken.
Skjær opp salat, løk, tomat og agurk.
Sett frem mais, og evt andre grønnsaker du ønsker å ha i.

Stek pitabrødene etter anvisning på pakken, evt. etter din egen oppskrift om du baker de selv.

Ha i det du liker i pitabrødet og spis.