Ingredienser (til to personer):
100 gr pasta (en type småpasta)
En stor håndfull spinat
7 dl utblandet kyllingbuljong
1 ss paprikakrydder
2 kyllingfileter
1 ss extra virgin olivenolje
1 gulrot
salt og pepper
litt parmesan (kan med fordel droppes ved trang økonomi)
Fremgangsmåte:
Kok opp buljongen. Kutt opp kyllingen slik du ønsker den mens buljongen godgjør seg. Kutt opp gulrøtter i små biter, ha disse så i buljongen. La buljongen koke med gulrøttene og ha i spinaten. Suppen skal koke i 15 minutter. Ha pastaen i når det passer seg i forhold til koketiden på pastaen. Stek kyllingen i smør og olje og krydre med salt og pepper. ha kyllingen i ved slutten av koketiden. Krydre med paprikakrydderet til slutt. Strø gjerne over litt parmesan når du har porsjonert ut suppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar