mandag 17. mars 2014

Lakseburger/Fiskekake

Idag skulle vi spise hamburgere hos oss, og det beste jeg vet er å lage burger av røkelaks. Jeg hadde to pakker liggende i kjøleskapet (ca. 200 gr) og det holdt til 4 burgere. Oppskriften holder til 2 personer og det tar ca. 10 min. å lage.

Ingredienser: 
200 gr Laks (trenger ikke være røkelaks, men det er veldig godt!)
2 ss gressløk
1/4 rødløk
1 egg
2 ss mel
Litt dill hvis du har
salt og pepper

Fremgangsmåte:
Skjær laksen i små biter (så små du klarer), bland sammen laksen og egget. Finhakk rødløken og ha det i blandingen sammen med gressløk, dill og mel. Prøvestek en liten bit og smak til med salt og pepper.

Burgerne stekes lett i 1-2 min på hver side.

1 kommentar:

  1. Hei!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

    Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

    For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    Alleoppskrifter.no

    SvarSlett